Word nu lid

Zin om lid te worden van onze afdeling?

Hoe lid worden?

Heb je interesse om lid te worden?

KOM ERBIJ: HET EERSTE JAAR BETALEN WIJ!

Nieuwe leden die bij onze Landelijke Gilde aansluiten zijn het eerste jaar gratis lid *
Zo kan je gratis kennis maken met onze gilde.
Je kan deelnemen aan al onze activiteiten en ontvangt ons eigen ledenblad "GILDENLEVEN", het nationaal ledenblad BUITEN en als extra 6 x per jaar het country magazine LIBELLE-NEST.

Vanaf het tweede jaar betaal je voor een lidmaatschap 28 euro.
Wens je lid te worden, neem dan contact op met één van onze bestuursleden of stuur een mailtje (lgwiekevorst@gmail.com)

Een bezoekje vooraf kan natuurlijk ook.

 

* Uitsluitend voor nieuwe leden in reeks 3

Leden Landelijke Gilden beleven meer!

Als lid van Landelijke Gilden maak je deel uit van een toffe bende van plattelandsliefhebbers. Fijne mensen met een voorliefde voor goed eten, fietsen en wandelen, tuinieren, zorgen voor elkaar en voor het dorp, ... en natuurlijk: met een voorliefde voor den (boeren)buiten.

Kom erbij, want voor 32 euro (of zelfs maar 16 euro voor jouw eerste jaar als nieuw lid!) geniet je van talrijke activiteiten, vriendschappen én ledenvoordelen:  

Wij bieden je heel wat leesvoer: je ontvangt ons ledenmagazine Buiten, het plattelandsmagazine Libelle Nest, de zomerbrochure Buitentips en een nieuwsbrief op maat. Daarnaast krijg je een mooie korting op andere tijdschriften, zoals Libelle en Knack.  

Met jouw lidkaart vallen er ook fijne kortingen te rapen. Cultuur opsnuiven met de Museumpas of lekker uit eten bij Lunch Garden? Op vertoon van jouw lidkaart, kan dat alles (en nog veel meer) een stukje voordeliger!

Als lid neem je goedkoper of zelfs gratis deel aan verschillende activiteiten en ben je, samen met je hele gezin, verzekerd tijdens jullie deelname.