Lichtmiswandeling

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 3 februari 2024 20u00 - 23u59
Zaaltje De Compagnon - WIEKEVORST DORP 16, 2222 WIEKEVORST
Om 20 uur vertrekken we allemaal tesamen aan het zaaltje van De Compagnon voor een wandeling door de straten van Wiekevorst. Langs het parcours zorgen we samen met de bewoners voor sfeervolle verlichting.
Een pannenkoek is een gerecht, bestaande uit meel, ei, melk en wat zout, dat in een koekenpan met verhitte vetstof wordt gebakken. Hoewel er ook andere varianten bestaan, werd een pannenkoek oorspronkelijk van half boekweitmeel en half tarwemeel gebakken.
Pannenkoeken worden vaak opgerold of opgeplooid gegeten met zoete of hartige vulling. Men kan ze zowel warm als koud eten.
Op 2 februari is het Lichtmis en staan er traditioneel pannenkoeken op het menu.
Maar aangezien 2 februari ons niet zo goed uitkomt, zullen we op zaterdagavond 3 februari onze lichtmiswandeling organiseren.
Ook dit jaar voorzien we twee afstanden. Zo kan je na ongeveer 4km jezelf al gaan opwarmen in De Compagnon waar de pannenkoeken met koffie, thee of warme chocomelk op jou te wachten staan. Als je na 4 km nog goesting hebt, kan je er nog eens ongeveer 4 km bijdoen.
De wandeling zal gaan langs bekende en minder bekende straten en paadjes van Wiekevorst en ook dit jaar zullen we langsheen de wandeling zorgen voor sfeervolle verlichting. We vertrekken om 20.00u in het zaaltje achter het café. De wandeling staat ook open voor niet-leden. Nodig je vrienden en kennissen uit om mee te wandelen.
Inschrijven is niet nodig.
De pannenkoeken, koffie, thee of warme chocomelk worden je gratis aangeboden door de Landelijke Gilde.
Jullie smeren je benen in, wij onze pannen.
Tot dan!


Praktisch

Vertrek
Zaaltje De Compagnon
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473/91.03.27

Meer activiteiten