Teerfeest

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • vrijdag 27 januari 2023 10u00 - 23u59
Parochiezaal - WIEKEVORST DORP , 2222 WIEKEVORST

Verslag

Donderdag 27 januari hebben we afgesproken om de zaal voor het teerfeest van LG klaar te zetten. Onze boekhouder deelt ons de lijst met ingeschreven leden mee. Worden wij efkes van onze stoel geblazen. 180, ja u leest het goed. 180 deelnemers voor het avondfeest. We moeten schuiven en puzzelen met de tafels om iedereen gezet te krijgen. Veel moet er ni meer bijkomen of we moeten op elkaars schoot gaan zitten. Ikke vanboven dan.
Op vrijdag gaan we van start met een korte bezinning om dan over te gaan tot een ontbijtbuffet. De vrouwen van onze bestuursleden hebben weer hun beste kant (den achterkant) laten zien en een lekker ontbijt voorbereidt. Als de kruimels opgekuist zijn, worden de speelkaarten bovengehaald. Voor sommige miserie, andere passen en dan hebt ge nog van die volgers die meegaan.
Tegen 17u loopt de zaal leeg en profiteert iedereen ervan om zich wat op te frissen en een proper hemdeke aan te trekken. Zien wij der ni goed uit in ons zwart hemdeke? Geborduurd en gepersonaliseerd en al.
Na de verwelkoming zetten we onze tanden in het menu. Het smaakt precies bij iedereen, want ge hoort het bestek goed tikken tegen het porselein. Ik weet niet hoe het bij jullie aan tafel was, maar bij ons ontstond er de discussie van wel of niet een kwak mayonaise op uw bord kroketten te kieperen. Bij ronde 1 was het voor mij zonder, bij ronde 2 kon ik het toch ni laten. En bij ronde 3 was het potteke leeg. Jammer.
Genoeg gegeten. Over naar actie. Na wat rekenles tijdens ons programmaoverzicht gaan we over tot onze tombola. Dit jaar geen Lourdesreis, maar een reischeck met eenvrij te kiezen bestemming. En Louis naar waar gaan we? Als ge ne compagnon zoekt, ik sta op de eerste rij.
Alles verdeelt en een nieuwe eigenaar gevonden, tijd om de lichten wat te dimmen. Dit is het sein dat dj Jakke zijn boxen opengooit. Aan volk op de dansvloer geen gebrek. Zowel jeugd als gepensioneerde laten hun beste dansbeentjes zien. Voor mij was het genoeg geweest en ik trek de deur achter mij dicht. Laat ze maar feesten tot in de vroege uurtjes.

Praktisch

Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Prijs
€ 25,00
5 euro voor het ontbijt 20 euro voor het avondfeest 25 euro voor beide. Als dat gene goeie wiskunde is, dan weet ik het ook niet.
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473 91 03 27

Meer activiteiten