Gezinsfietstocht met picknick

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 12 juni 2022 11u00 - 16u01
Ons Plekje - PASTORIESTRAAT , 2222 WIEKEVORST

Verslag

We weten ze wel te kiezen, de dagen dat we iets moeten organiseren. Een zonovergoten zondag voor onze fietstocht met picknick.
Alleen hebben we deze keer onze fiets thuis gelaten. Nieuwe aanwinsten in onze bestuursploeg, zorgen voor nieuwe ideeën over onze activiteiten. Via via hadden we een huifkar geregeld en moest er paardenkracht zijn. Onze chauffeur van dienst kwam aanzetten met een heleboel paarden, verpakt in een blauwe kleur.
Hoewel Averegten aangekondigd was, is de tocht richting Kruiskesberg te Bevel gegaan. Daar bevindt zich een mooi keerpunt voor onze paarden ? Natuurlijk werd er een stop ingelast zodat er gerecupereerd kon worden van het harde werk. Het bleek nodig  te zijn. Vochtgehalte en suikers veel te laag. Sjans dat het Kruiske open was.
Niks als lachende gezichten op onze huifkar. En niet alleen bij de klein mannen. Dat is al eens plezant hé, om gevoerd te worden. En dan terug richting huiswaarts.
Bij aankomst in Wiekevorst, stond het buffet al klaar. We werden vriendelijk ontvangen op Hoogbraak en staken onze benen snel onder tafel. Als extraatje nog een fris dessertje dat perfect onze activiteit afsloot.

Praktisch

Vertrek
Ons Plekje
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Prijs
€ 2,00
2 euro voor leden en gezinsleden (kinderen jonger dan 5 jaar: gratis) - 5 euro voor niet leden (kinderen jonger dan 5 jaar: gratis)
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473 91 03 27

Meer activiteiten