Trappistentocht

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 7 mei 2022 18u00 - 23u59
Zaaltje De Compagnon - WIEKEVORST DORP 16, 2222 WIEKEVORST

Verslag

Eindelijk. We mogen nog eens.
Na twee jaren om snel te vergeten, kan eindelijk onze Trappistentocht nog eens doorgaan.
De voorbereidingen (het voordrinken??) was al enige tijd bezig. Het uitstippelen van het parcours, keuze van den Trappist en de Hemelse Hapjes werden hier niet bij vergeten. Ge weet, als we iets doen, (proberen ) we het goed te doen.
Het parcours was snel in orde, hier en daar een barak of schuur en we konden verder. Maar dien Trappist is toch andere koek (bier eigenlijk). Achel doet ni meer mee, de laatste 2 paters zijn naar Westmalle verhuisd en hierbij verliezen ze het recht om nog Trappist genoemd te worden. Dan wijken we uit. Den Amerikaanse Spencer heeft het ook voor bekeken gehouden, wegens te weinig opbrengst. Dan is de keuze al beperkter. We houden de klassiekers en vullen aan met een blonde Italiaan en nen donkere Oostenrijker (hoe bizar dit ook mag klinken). Achteraf gezien ni echt een goei keuze. Naar mijn bescheiden mening waren deze niet te drinken. Ge ziet, dat voorproeven heeft dan toch geen effect gehad.
Den dag zelf dan. Locaties worden opgesteld en proper gezet, hapjes werden geprepareerd en den drank werd rondgebracht. De monnikspij werd fris uit de kast gehaald (alhoewel).
We hadden twee soorten deelnemers. Zij die tijdig vertrokken en zij die de laatste minuut afwachtte om te vertrekken. Uiteindelijk zijn er 170 deelnemers vertrokken en ook terug binnen gekomen. De toestand van iedere deelnemers was weliswaar wat verschillend.
Lovende commentaren, af en toe een beetje commentaar. Zijn er werkpunten? Laat het ons weten, dan kunnen we er iets aan doen.
En dat we nog dikwijls mogen mogen.

Praktisch

Vertrek
Het zaaltje van café "De Compagnon"
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Meer weten?
Reservatie
Inschrijven voor 7 mei bij Kurt Vets - kurt.vets@hotmail.be / 0473 91 03 27. De inschrijving is pas definitief na betaling op rekeningnr.: BE67 7332 4300 0487 van Landelijke Gilde Wiekevorst.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473 91 03 27

Meer activiteiten