Katogentocht

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • vrijdag 12 november 2021 18u30 - 00u00
Parochiezaal Wiekevorst - WIEKEVORST DORP , 2222 WIEKEVORST

Verslag

Het was weer geweldig! En het weer was geweldig.
Perfecte omstandigheden om een katogentocht te organiseren. Iets voor de zessen bemande we onze kassa om de eerste inschrijvingen te doen. Ik heb mijne post dan ook de volgende 3uur niet moeten verlaten. De jobinhoud was hier ook uitgebreid tegen over vorig jaar. Dit jaar moesten we ook alle deelnemers boven de 16 jaar hun CST (covid safe ticket) scannen. En onze schrik was ongegrond. Geen enkele deelnemer morde over dit feit, ze toonden zelfs spontaan hun ticketje.
 Mijne compagnon kon ni volgen met streepkes zetten om te weten hoeveel deelnemers er nu uiteindelijk vertrokken waren. En dat is toch zeer belangrijke informatie. Gaat er onderweg genoeg soep / chocomelk zijn? Maar nog belangrijker hebben we genoeg brood, spek en eieren in huis (parochiezaal). Ik dacht het ni. Dus ne chauffeur op pad gestuurd om deze levensnoodzakelijke middelen extra te gaan inslaan. Tja we moeten dan ook meer dan 430 uitgehongerde zielen te eten geven.
De eerste kwamen al terug toe om hun bord met spek en ei in ontvangst te nemen, terwijl de laatste nog niet vertrokken was.
Mooie toer over stukjes / paadjes waar je normaal geen toegang hebt, een extra bruggetje om het nog wat spannender te maken. Wat moet een mens nog meer hebben.
Weeral een succeseditie, die volledig onder controle was?.
Tot de volgende!

Praktisch

Vertrek
Gildenhuis Wiekevorst
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
KWB Wiekevorst
Prijs
€ 8,00
Volwassenen 8 euro, kinderen 5 euro
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473 91 03 27