Bloementapijt naar aanleiding van "Dorp in de Kijker"

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 21 september 2019 14u00 - 22u00
Kerkplein Wiekevorst - WIEKEVORST DORP , 2222 WIEKEVORST

Verslag

21 september: Bloementapijt n.a.v. Dorp in de kijker 
Vierde en laatste evenement om als Dorp in de kijker naar buiten te komen. Na het zonnebloementapijt van 2012 wilden we ons toch nog eens op de proef stellen of we beter konden. 
De werkgroep van Dorp in de kijker was er al enige tijd mee bezig. Het ontwerp, de bloemen, de locatie, ... Uiteindelijk was er niets idealer om ons bloementapijt tentoon te stellen op het eerste Dorpsfeest van Wiekevorst.  
Vooraf werd het ontwerp al uitgetekend op een ondergrond zodat we er op zaterdagmorgen dadelijk konden invliegen. Om 8.00 u hadden we afgesproken. Vele waren op tijd, anderen hun horloge stond niet correct ?. Met een ploeg van 7 man en 1 vrouw begonnen we de bloemekes te leggen (ze waren reeds geplukt). Al snel zagen we dat het resultaat gezien mocht worden. Enkele uren op de hukken of op de knieën begon slachtoffers te eisen. Elke keer iemand rechtstond, permitteerde deze. Pijn in de rug, koude vingers, ... . Maar dat was rap vergeten. Om 11.00 u was ons tapijt af. De zonnestralen schenen ondertussen over het tapijt en gaf zo nog extra karakter aan de hele opstelling. 
Opdracht volbracht!! Laat nu de Dorpsfeesten maar van start gaan. Langs alle kanten werden we bekeken (althans ons bloementapijt). Sommige kropen in de kerkentoren om het beste zicht te hebben, voor anderen was het zolderraam van de Kwinten reeds hoog genoeg.  
Goe gedaan aan het organiserend comité en de uitvoerders. 

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473/91.03.27

Meer activiteiten