Zoek de Bank

Wanneer

  • van dinsdag 15 januari tot dinsdag 31 december 2019 van 00u00 tot 00u00.
Wiekevorst - WIEKEVORST DORP , 2222 WIEKEVORST
In het kader van Dorp in de kijker organiseren wij doorheen het jaar de wedstrijd ?Zoek de bank?. Elke maand wordt de bank op een andere locatie in Wiekevorst gezet. Meer informatie om mee te doen met onze wedstrijd vind je op het tabblad: Nieuws: ZOEK DE BANK
In het kader van Dorp in de kijker organiseren wij doorheen het jaar de wedstrijd “Zoek de bank”. Elke maand wordt de bank op een andere locatie in Wiekevorst gezet. De bedoeling is dat je de bank (met duidelijke markering “Wedstrijdbank”) gaat zoeken en daarna een selfie neemt op de bank. 
De wedstrijd start op 15 januari 2019. De bank verhuist telkens de 15de van de maand en de laatste keer dus op 15 december 2019. 
Stuur je selfie door naar lgwiekevorst@gmail.com of via de facebookpagina van Landelijke Gilde Wiekevorst, of breng je selfie binnen op papier bij ’t Hoeveke of Aveve Vermeulen. Vermeld zeker ook de locatie, je naam en telefoonnummer. Doe dit ten laatste de 15e van de maand (eerste keer dus tegen 15 februari), behalve de laatste selfie die al binnen moet zijn op 7 januari 2020. 
Maandelijks wordt uit de inzendingen een winnaar getrokken die een mooie waardebon wint. Indien je minstens 10 maanden hebt deelgenomen, kan je meedingen naar de hoofdprijs die op 12 januari 2020 zal worden uitgereikt.

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Meer weten?
Prijs
gratis

Neem deel of vraag meer info

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0476 27 70 09

Meer activiteiten