Gezinsfietstocht met picknick

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten
Gezinsfietstocht met picknick

Wanneer

  • zondag 16 juni 2019 11u00 - 16u00
Ons Plekje - PASTORIESTRAAT , 2222 WIEKEVORST

Verslag

Omstreeks 11u verzamelt er een select groepje van 20 deelnemers aan “Ons plekje” voor onze jaarlijkse gezinsfietstocht met picknick. Nu dat de groep wat kleiner was, hadden we de mogelijkheid gezien om van ons voorziene concept af te wijken.  

In plaats van aan de picknickweide van de Averegten te stoppen, hadden we er voor gekozen om eerst onze tocht van 20 kilometer af te werken (met een hoognodig pisstopje) en te eindigen in de tuin van een bestuurslid die overliep van gastvrijheid. Om eerlijk te zijn (maar dat is tussen ons gezegd en gezwegen, dus ssst) op deze manier moesten we geen gerief naar de Averegten vervoeren. 

In Wiekevorst aangekomen stond de tafel gedekt waar er gedrumd werd om ieder zijn broodje snel te kunnen beleggen. Ik denk dat iedereen een serieus hongerke had opgebouwd tijdens ons tochtje. 

Na het eten werd er het “Kubb”-spel boven gehaald en werden er ettelijke partijtjes afgewerkt. Amusant voor diegene die wierpen, plezant voor diegene die erop stonden te kijken. De kleinsten onder ons leefden zich in tussentijd uit op het springkasteel. 

Voilà, als dit geen goede aanzet is voor de vakantie, dan weet ik het ook niet.  

 

 

Praktisch

Vertrek
Ons Plekje
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Prijs
€ 2,00
2 euro voor leden en gezinsleden (kinderen jonger dan 5 jaar: gratis) - 5 euro voor niet leden (kinderen jonger dan 5 jaar: gratis)
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473 91 03 27

Foto-album:Fietstocht met picknick

Meer activiteiten