Lichtmiswandeling

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 2 februari 2019 20u00 - 23u00
Zaaltje 't Centrum - WIEKEVORST DORP , 2222 WIEKEVORST

Verslag

Efkes was ik aan het twijfelen om het verslag van vorig jaar gewoon terug te nemen. Want het scenario was net hetzelfde. Heel de dag (zeikende) regen, en tegen de avond aan klaart het op . Ideaal wandelweer dus. Enkel hadden we vorig jaar slechts 40 moedige stappers en deden we dit jaar beter met bijna het dubbel. Reden genoeg om een up-to-date verslag te maken.
We verzamelden aan het zaaltje tegen 20h00 en trokken dan de meute op gang. We doorkruisten de straten van Wiekevorst, die voor de gelegenheid wat extra verlicht werden door kaarskes. Ook de bewoners van de straten op ons parcours werden vooraf gebriefd zodat ze wisten dat we eraan kwamen.
Tegen dat we aan onze startplaats terug aankwamen, was reeds alle pannenkoekendeeg opgebakken (lang genoeg weggebleven dus). We hadden de kans nog niet om eerst deftig te gaan zitten, of er stond een bord pannenkoeken onder onze neus. Wat we onder de wandeling niet klaar kregen, lukte ons wel tijdens het eten. Er werd ... gezwegen en duchtig gegeten.
Laat deze lichtmiswandeling een repetitie zijn voor onze “lichtjeswandeling” in maart.

Praktisch

Vertrek
Zaaltje 't Centrum
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Meer weten?
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0476 27 70 09

Meer activiteiten