Koken voor mannen

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • donderdag 17 januari 2019 19u00 - 22u00
Gildenhuis - WIEKEVORST DORP 27, 2222 WIEKEVORST

Verslag

Kookles 1 versie 2.0
Wat dacht u van: een amuse van krab, Hongaarse Goulashsoep, perentoast met kaas, Normandische vis met hertoginnenaardappelen en afsluiten met witte rijstpap. Lekker? Dan bent u te laat. Dit was namelijk het menu van de eerste kookles voor mannen.
Nadat we vorig jaar afscheid moesten nemen van onze vaste kok Tom, zijn we naarstig op zoek gegaan naar een waardige vervanger. En gevonden! Leo is een amateur hobbykok, die ervan overtuigd is om onze mannen van de Landelijke Gilde nog wat bij te leren. Althans op vlak van koken.
Het was een beetje afwachten hoe dit alles ging verlopen, ging de kok overweg kunnen met de Wiekevorstse mentaliteit? Weet hij het Gildenhuis wel zijn? Gingen onze koks ook op donderdag van hun vrouw buiten mogen i.p.v. op dinsdag? Allemaal vragen waar wij als bestuursleden mee zaten. Maar we waren nog geen 10 minuten bezig, en gene haan kraaide nog naar onze vorige kok. Sorry Tom. De Leo deed dat goed vanaf het begin. Lekker menuutje samengesteld, hielp hier en daar een handje en beloofde zelfs volgende maand terug te komen.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Leo Heremans
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Prijs
€ 60,00
60 euro voor 4 kookavonden
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473 18 80 85

Meer activiteiten