Katogentocht

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • vrijdag 8 november 2019 18u30 - 20u30
Parochiezaal Wiekevorst - WIEKEVORST DORP , 2222 WIEKEVORST

Verslag

8 november, een koude, droge avond. De inschrijvingen van onze 12de  katogentocht opent om 18.30u, maar reeds om 18.15u staan de eerste wandelaars al aan de deur. Het belooft weer een drukke editie te worden.
Naargelang de inschrijvingen vorderen, wordt de keuken op de hoogte gehouden. AL snel wordt er beslist om extra varken te slachten en de broodoven op te stoken. Bij het afsluiten van de inschrijvingen tellen we 360 vertrekkende wandelaars.
Menig wandelaars hebben hun tocht van +/- 2u er reeds opzitten als de laatste wandelaars nog moeten vertrekken. Tevreden over de toer, rode kaken van de kou en met een knorrende maag schuiven ze hun benen onder tafel en verorberen ze hun bord spek met eieren. Eventjes zit de zaal volledig vol, inclusief het podium.
Nog iets over de wandeling zelf dan. Het parcours begon drassig aan Hoogbraak en dat was zowat het enigste slechte stuk van de volledige wandeling. Halverwege soep of chocomelk en dat smaakt extra goed zo onder een blote sterrenhemel.
Stilletjes aan wordt het voor onze omloopmeesters ook moeilijker en moeilijker om een wandeling uit te stippelen waar we nog niet gepasseerd zijn. Toch verdienen ze van mij een pluim.
Op naar editie 13! Met of zonder u.

Praktisch

Vertrek
Parochiezaal Wiekevorst
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
KWB Wiekevorst
Meer weten?
Prijs
€ 8,00
Volwassenen betalen 8 euro. Ben je jonger dan 12 jaar dan betaal je 5 euro.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0478 57 96 60

Meer activiteiten