Dorpsquiz

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • vrijdag 4 oktober 2019 20u00 - 23u59
Parochiezaal Wiekevorst - WIEKEVORST DORP , 2222 WIEKEVORST

Verslag

4 oktober: Dorpskwis 
Al enkele jaren waren de inschrijvingen voor onze dorpskwis aan het slabakken. Vorig jaar werd dan ook beslist dat die editie de laatste zou geweest zijn. Maar jullie beslisten daar anders over. Na de aankondiging van onze laatste kwis, kregen we van uit alle hoeken van Wiekevorst te horen dat ze het zo jammer vonden dat de kwis verdween. 
Omdat de ontgoocheling zo groot was zijn we op onze beslissing terug gekomen. Blijkbaar was de datum al eens een struikelblok om niet te kunnen meedoen. Met dat in het achterhoofd organiseerde we dit jaar terug onze kwis. Maar nu 2 weken vroeger dan de gebruikelijke datum. Wat blijkt: 23 ploegen meldden zich aan om deel te nemen. Bijna “ne fullhouse”. Tafels werden kleiner gemaakt, om meer ploegen binnen te krijgen. Gevolg: menig knietje raakten elkaar al eens onder de tafel. 
Onze quizmaster was met deze opkomst duidelijk in zijn nopjes. De Willy vuurde de vragen af dat het ni mooi was. En een kwisser moet stress bestendig zijn. Vandaar dat er ook nog wat muziek werd afgespeeld waarvan uitvoerder en titel moest gezocht worden. En om het helemaal compleet te maken was er nog een actieve vragenronde met rebussen, droedels, ... Ik zou ni weten hoe ik er aan moest beginnen. 
Uiteindelijk een geslaagde editie. Voor de uitslag neem je best een kijkje op onze website. 

Praktisch

Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Prijs
gratis
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473/91.03.27

Meer activiteiten