Eetdag + Prijsuitreiking zomer fotozoektocht

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 22 september 2019 11u45 - 18u00
Parochiezaal Wiekevorst - WIEKEVORST DORP , 2222 WIEKEVORST

Verslag

22 september: eetdag en prijsuitreiking zomerfotozoektocht 
Alsof we nog niet genoeg te doen hadden, stond de dag na ons bloementapijt onze eetdag op de kalender. Gelukkig kunnen wij rekenen op een goei ploeg. Tijdens de Dorpsfeesten werd er, tussen de bedrijven in, reeds hard gewerkt in de parochiezaal.  
De kookploeg was al van start gegaan met alle nodige voorbereidingen. Toen ik in de keuken kwam dacht ik dat onze ploeg een probleem had. Het aanrecht stond vol lege fleskes van donkere trappist. De mannen zeiden dat dit voor het stoofvlees was?? We zullen ze maar geloven zeker.  
De zaal werd geschikt en herschikt, tombolaprijzen werden bovengehaald en uitgestald. Eens ne keer tellen en nog eens tellen.  
Genoeg voor vandaag en de lichten werden gedoofd. Zondagmorgen terug paraat. De kookploeg was me weer voor (is ook ni moeilijk sé). Voordat we het wisten was onze voormiddag gepasseerd en kwamen onze eerste klanten reeds binnen.  Langzaam liep onze zaal vol en ni veel later zaten de buikjes vol. In’t naar buiten gaan nog snel een fotoke in onze fotohoek. 
Tegen de vijven liep de zaal opnieuw vol. Zou ik met de bon van de fiets naar huis kunnen gaan? Nee, dit jaar ging de bon naar Nijlen. Tegen zes uur was alles uitgedeeld: de prijzen, het eten.  
Toch wel vermoeiend zo’n weekend. Maar weeral blij dat alles vlot verlopen is. 

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473/91.03.27

Meer activiteiten