Mountainbike

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 7 oktober 2018 09u00 - 12u00
Ons Plekje - PASTORIESTRAAT , 2222 WIEKEVORST

Verslag

In het najaar maken we er een gewoonte van om alle sportieve leden te verzamelen voor een mountainbiketochtje.
We vertrokken dit jaar weer aan Ons Plekje. Het scheelde trouwens niet veel of ik mocht niet mee van mijn vrouw. Leg het maar eens uit als je op zaterdag een berichtje ontvangt waarin staat “morgen om 9 uur afspraak aan ons plekje”. Dan moet je er toch het boekje van de gilde eens ter verantwoording bij nemen.
Maar goed, de vergunning is in orde gekomen. Ik ‘s morgens dus naar ons plekje.
Daar stond het beste van sportief Wiekevorst me al op te wachten. Samen met een twintigtal andere mannen.
En je weet hoe het gaat als er een hoop mannen bij elkaar komen. Inderdaad, materiaal vergelijken! Ik kan jullie bekennen dat een aantal van ons met een kleintje tevreden moeten zijn. Maar er waren er natuurlijk ook met grote wielen.
Onder het motto “grootte is niet belangrijk” vertrokken we in twee groepjes richting natuur. Spreken van groep A of B zou wat met de haren getrokken zijn. Beter spreken we van groep G en H. Groep H vertrok onder deskundige leiding van de Vic voor een kort maar krachtig tochtje richting buitenkant Wiekevorst. Groep G dichtte zich meer potentieel toe, en vertrok onder professionele begeleiding van Theo en Lu richting Averbode. Hoeveel bospaadjes en onverharde stroken die gasten kennen, is echt niet normaal. We zijn nooit ver van huis geweest, maar na elke bocht moest ik weer vragen waar we waren.
Nadien naar ‘t Centrum waar we getrakteerd werden op hapjes en een drankje(s). Weer een toffe voormiddag dus, zelfs voor die met een kleintje.

Praktisch

Vertrek
Aan Ons Plekje
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0476277009

Meer activiteiten