Gezinsfietstocht met picknick

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 11 juni 2017 11u00 - 17u00
Ons Plekje - PASTORIESTRAAT , 2222 WIEKEVORST

Verslag

Van een voltreffer gesproken.
Het plan was simpel. Volk bij elkaar brengen om gezamenlijk per fiets naar de Averechten te rijden en onze deelnemers daar op een lekkere picknick en een leuke namiddag te trakteren.
Wie moesten we verwachten? Wat moesten we verwachten? Hoeveel moesten we verwachten? Het bestuur had dan wel een plan, maar ze hadden nog meer vraagtekens???
Met een groep van 58 fietsers (jong, oud; groot, klein; babbelkousen, stille genieters) vertrokken we in karavaan richting Hallaar. Op de kruispunten en drukke oversteken hadden we onze vliegende ploeg ingezet, die zéér professioneel de andere weggebruikers tegenhielden als onze bende doorgang maakte.
Eens ter plaatse, zwermde de groep uit elkaar om een wandelingske te maken en/of de omgeving wat te verkennen. Ondertussen hadden wij als bestuur effe de tijd om onze picknick op te bouwen. Langzaam kwamen de “hongerigen” terug en konden ze aan de buffettafel aanschuiven. Broodjes werden rijkelijk belegd, niet 1 maar 2 worsten werden er tussen de hotdog gelegd en overvloedig voorzien van de nodige sauzen (we moeten de vloer toch ni kuisen). Den dessert was ook aanwezig en smaakte evenzeer, zodat daar geen kruimel van overbleef.
Nadat ons eten wat gezakt was, was het tijd om terug naar Wiekevorst te keren.
’t Was ne schone dag.
Dat we als bestuur complimenten mochten ontvangen zoals: “da is nei iet da goe bij elle programma past sé”. Dan klinkt dit toch als muziek in onze oren, maar het schoonste dat ik ter oren kreeg was toch iets dat uit een kindermond kwam: “ik geef jullie een 9,5/10 voor deze namiddag”. En daar doen we het toch voor hé.

Praktisch

Vertrek
Ons Plekje
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Prijs
€ 2,00
2 euro voor leden en gezinsleden (kinderen jonger dan 3 jaar: gratis) - 5 euro voor niet leden (kinderen jonger dan 3 jaar: gratis)
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473 91 03 27

Meer activiteiten