Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten
Wanneer
- Tuesday 17 November 2015 19u15 - 22u00
Gildenhuis - WIEKEVORST DORP 27, 2222 WIEKEVORST
Verslag
30 Koks in spe namen deel aan deze kookavond in het teken van de Week van de Smaak. Thema: Duurzame voeding.
De kookmannen deden hun best, onder het goedkeurende oog van chef Tom, om van al het heerlijks dat de Jan gekocht had iets lekkers te maken.
Een soepje, een voorgerechtje van zeetong, een hoofdschotel met eendenborstfilet en een lekker nagerechtje werden klaargemaakt.
De kookmannen deden hun best, onder het goedkeurende oog van chef Tom, om van al het heerlijks dat de Jan gekocht had iets lekkers te maken.
Een soepje, een voorgerechtje van zeetong, een hoofdschotel met eendenborstfilet en een lekker nagerechtje werden klaargemaakt.
En dat het lekker was zag je aan de potten, alles op!
Goe gedaan mannen en tot in februari.
Praktisch
Artiest / Spreker / Gids
Tom
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Prijs
€ 10,00
Reservatie
De kookplaatsen zijn beperkt, schrijf je dus als de bliksem in bij Jan 0473 18 80 85.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten