Koken voor mannen

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • dinsdag 3 februari 2015 19u15 - 22u15
  • dinsdag 10 februari 2015 19u15 - 22u15
  • dinsdag 24 februari 2015 19u15 - 22u15
  • dinsdag 3 maart 2015 19u15 - 22u15
Gildenhuis - WIEKEVORST DORP 27, 2222 WIEKEVORST

Verslag

Koken voor mannen:
Menig vrouwenhart heeft de laatste weken sneller geslagen. Vreugdekreetjes en kirrende geluiden ontsnapten uit de mond van een hoop Wiekevorstse echtgenotes. “Ja ja ja ja! Het is weer kookles voor onze mannen!” “Binnenkort kunnen ze ons met hun heerlijke voorgerechten, soepjes, hoofdgerechten en desserts nog beter verwennen dan dat ze nu al doen”.
Eerlijkheidshalve moeten we hier durven toegeven dat een aantal van die Wiekevorstse vrouwen ook gewoon content waren dat hunne vent een paar avonden van huis was. Daar weerklonk eerder “Hehe, een paar avonden rust.” “Wie weet is er wel een gemakkelijk gerechtje bij dat hij achteraf kan reproduceren”.
Een select groepje van iets meer dan dertig keuken-minnende mannen trok dus vol goeie moed naar de kookles van de landelijke gilde. Daar hebben ze zich de voorbije weken weer uitgesloofd om de recepten van den Tom om te toveren tot prachtig gedresseerde borden waar men in Oud Sluis alleen maar van kan dromen. Elke week was er wel iets lekker bij. Af en toe ook iets dat wat minder was, maar dat lag natuurlijk eerder aan het recept dan aan onze kwaliteiten als kok. Het beste had Tom bewaard tot laatst. Om het water in jullie mond te doen komen even een korte opsomming. Butternutsoep met Breydelspek, Scampi met rozemarijnroomsaus en wilde rijst, zoete mangokip met Basmatirijst en als pièce de résistance een dessert waar we de limocello die we wekelijks met zorg omringden konden gebruiken, Carpaccio van ananas met zelf gemaakte Limocello en citroensorbet. Mmmmm.  
Samenvattend. Keigoede sfeer, keigoede groep, keigoed eten, keigoed drinken, keigoede leraar.
Dus tot volgend jaar!

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Tom
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Prijs
€ 60,00
60 euro voor 4 kookavonden
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473 18 80 85

Meer activiteiten