Eetdag + Prijsuitreiking zomer fotozoektocht

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 28 september 2014 11u45 - 18u30
Parochiezaal Wiekevorst - WIEKEVORST DORP , 2222 WIEKEVORST

Verslag

Eetdag + Prijsuitreiking fotozoektocht:28 september 2014  
Dit jaar viel onze eetdag laat op de maand en omwille van verschillende redenen, konden we niet op al onze vaste waarden (lees keuken- en zaalpersoneel) beroep doen. Maar toch schrikte dit onze ploeg niet af om enkele veranderingen door te voeren.
De soep werd zelfs dagvers gemaakt, het stoofvlees en de vidé werden ook door onze koks zelf gekruid en gebonden. Nieuw dit jaar was het vispannetje. En ja, misschien namen we een risico, maar als ge reeds jaren kooklessen organiseert, werd het eens tijd om onze kunsten te laten smaken.
Iets na half twaalf kwamen onze eerste eters. Het menu werd gesmaakt en de keuken kreeg meerdere complimenten omwille van haar zelfgemaakte gerechten. Onze eetdag betekent natuurlijk ook dat de zomermaanden voorbij zijn, wat met andere woorden wil zeggen dat de fotozoektocht ook ten einde is. Deelnemingsformulieren werden verbeterd, kroonkurken geteld en uiteindelijk kwam er een winnaar uit de bus. Deze moet natuurlijk met de nodige aandacht bekend gemaakt worden. Een betere manier dan op onze jaarlijkse eetdag bestaat er niet.
Tegen 17h sijpelde het volk terug binnen, allen met de hoop om met een nieuwe fiets naar huis te kunnen rijden. Met een verschil van 3 kroonkurken ging de fiets de deur uit. Proficiat aan de winnaar!!
Volgende zomer komen we jullie graag tegen op de fiets tijdens de fotozoektocht en daarna spreken we af op de eetdag.
Tot dan!!

Programma

17.00 - 18.00
Prijsuitreiking zomerfotozoektocht

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

014 26 07 32

Meer activiteiten