'ZOEK DE BANK'

'ZOEK DE BANK' Vandaag 15 september is de wedstrijdbank verplaatst. Neem een selfie, een gewone foto. Mail de foto, samen met de gegevens waar de foto genomen is, jou naam en telefoonnummer door aan lgwiekevorst@gmail.com of bezorg jou foto en jou gegevens op papier bij 't Hoeveke of bij AVEVE Vermeulen

9e periode van onze wedstrijd - foto 9 - waar bevindt deze maand (tussen 15 september en 15 oktober) de 'wedstrijdbank'
TIP:
't is weer gebeurd.  Onze bank heeft weer een ander plekje gekregen.  Je komt ze nogmaals tegen op het parcours van onze fiets-fotozoektocht. Tip: Maria tuurde neer op haar hof door de bomen en zag dat het goed was.. Ze zal hier blijven staan tot 14 oktober.  Veel succes.  En vergeet je selfie niet door te sturen.
Mail de foto, samen met de gegevens waar je de foto genomen hebt en jou naam, adres en telefoonnr. (we moeten de winnaar kunnen verwittigen) door aan lgwiekevorst@gmail.com of bezorg de foto + gegevens op papier bij 't Hoeveke of AVEVE Vermeulen.

In het kader van Dorp in de kijker organiseren wij dit jaar o.a. een maandelijkse wedstrijd die een beetje gebaseerd is op het bekende tv-programma "de stoel".
De stoel vervangen we door onze 'wedstrijdbank'. Je moet niet als eerste op de bank plaatsnemen, maar een selfie of een andere foto nemen? Deze foto kan je doormailen naar lgwiekevorst@gmail.com of op onze facebookpagina -landelijke gilde Wiekevorst - plaatsen of op papier binnen brengen bij 't Hoeveke of Aveve Vermeulen in Wiekevorst. Doe dit altijd ten laatste de 15e van de maand, behalve in januari 2020 dan moet jou foto ten laatste binnen zijn op 7 januari 2020.
Maandelijks wordt uit de inzendingen een winnaar getrokken. Vergeet niet te vermelden waar de foto genomen is en ook jou gegevens zodat we de maandelijkse winnaar persoonlijk kunnen verwittigen.
Op de bank is een duidelijke herkenning aangebracht zodat verwarring met onze 2 andere banken niet mogelijk is (banken aan ons plekje in de Pastoriestraat en aan het bruggetje over de Wimp.
De wedstrijd start op 15 januari en verhuist telkens de 15de dag van de maand. Onze wedstrijdbank krijgt zo elke maand een nieuwe plaats in ons dorp. Je kan ze tegenkomen in de velden, aan de bosrand, langs de weg, school, ….
Aan de hand van de foto en eventuele hints kan je te weten komen waar de bank staat.
De bank zal voor de eerste maal geplaatst worden op 15 januari.
Je kan elke maand mooie prijzen winnen, of indien je minstens 10 deelnames hebt, kan je meedingen naar de hoofdprijs die op 12 januari 2020 zal worden uitgereikt.
Winnaars worden steeds persoonlijk verwittigd.

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer nieuws

Uitslag dorpsquiz 4 oktober 2019

In bijlage de uitslag van onze dorpsquiz 4 oktober 2019. Met dank aan Willy en de deelnemende ploegen.