Moutainebiken in Wiekevorst en Omstreken

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 2 oktober 2016 08u30 - 12u00
Ons Plekje - PASTORIESTRAAT , 2222 WIEKEVORST

Verslag

Zondag 2 oktober:
Een korte broek met zeemvel, een strak truitje waar de buikspieren goed in tot z’n recht komen, een pothelm en een fiets met dikke banden. Zestien mannen kozen er vrijwillig voor om op die manier in de openbaarheid te treden en hun vrouw in een warm bed achter te laten. Een rare soort die sportieve mannen.
Samenkomen aan Fons z’n vlekje was me gezegd. maar na een half uur zoeken, bleek dat ‘Ons plekje’ de ontmoetingsplaats was. (waarom niet gewoon achter de oude pastorie?)
De ploegleiders hadden hun werk goed voorbereid. We werden meteen in twee groepen ingedeeld.
Een B-ploeg en een C-ploeg. Een A-ploeg bleek er wegens gebrek aan talent niet te zijn.
De B-ploeg vertrok onder leiding van Marc en Dirk voor een tochtje van ongeveer twintig kilometer richting Westerlo, alwaar ze met hulp van soigneur Marc een pitsstop inlasten aan het kasteel. Zoals verwacht dronken de meesten van hen een isotoon drankje van het merk Jupiler.
De C-ploeg vertrok onder leiding van Richard en Theo richting Herentals. Omdat zij nog wat meer training nodig hadden, werd er vijftig kilometer door zand, slijk en water gereden. Ook zij hielden een korte pauze. Maar omdat een soigneur alleen voorzien werd voor A- en B- ploegen, was een vuile bidon hun enige toevlucht.
De meet was voor beide teams getrokken aan ‘t Centrum. Daar werden we door Guy getrakteerd op koffiekoeken en door de LG op nog meer isotone drankjes. Een toffe voormiddag dus.
Het spreekt natuurlijk voor zich dat onze helden thuis een fantastische ontvangst en felicitaties kregen van hun respectievelijke vrouw, kinderen, ouders, kat, hond en andere huisdieren.
 

Praktisch

Vertrek
Ons Plekje
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wiekevorst
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

014 26 17 26

Meer activiteiten